Azonosító: 11770

Honeywell Internetes hálózati modul evohome zónamenedzserhez és T87 vezeték nélk. okostermosztáthoz

21.900 Ft
219
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
219
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Honeywell Internetes hálózati modul evohome zónamenedzserhez és T87 vezeték nélküli okostermosztáthoz csatlakoztatható. Praktikus vezérlési lehetőség, mivel az Evohome zónamenedzserét vagy a T87 okostermosztátját kezelheti az interneten keresztül, okostelefonja, táblagépe segítségével. A GATEWAY internetes hálózati modult a csomag részeként szállított hálózati kábellel csatlakoztathatja otthona internetes modeméhez vagy routeréhez. 

A hálózati csatoló vezeték nélkül kapcsolódik a szobatermosztáthoz, így attól akár 30 m-es távolságban is elhelyezhető. Az evohome Wi-Fi központi egységhez ez a készülék nem szükséges.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz