Azonosító: 11766

Honeywell Zónaszabályozó HCE

67.990 Ft
679
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
679
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Honeywell zónaszabályozó HCE fűtési osztó-gyűjtőről ellátott padlófűtés, felületfűtés vagy radiátoros fűtés vezérlésére alkalmas. Az Evohome vagy Evohome Wi-fi zónamenedzserhez és az egyes DTS vagy HCF helyiséghőmérséklet érzékelőkhöz csatlakozik vezetél nélkül. Az optimális működést az öntanuló vezérlési algoritmusával éri el, mivel megtanulja a fűtési rendszere sajátosságait. A zónaszabályozó a szelepbetéttel rendelkező fűtési osztóra szerelt MT termoelektromos szelepmozgatókat működteti. A HCE készülékhez külön szükséges megrendelni a HRA antennát, amely biztosítja a vezeték nélküli kommunikációt az evohome rendszerelemekkel.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.99

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz