Azonosító: 11744

Extol Premium multifunkciós autós teszter akkuhoz és generátorhoz (8897310)

4.480 Ft
db

Az Extol Premium mikroprocesszoros, multifunkciós autós teszter akkuhoz és generátorhoz alkalmazható. Megvizsgálja az akkumulátor feszültségét, töltöttségi állapotát, valamint a generátor által előállított feszültséget és a generátor állapotát. Kényelmes megoldás a multifunkciós autós teszter, mivel szivargyújtós csatlakozón keresztül kapcsolódik az autó villamos rendszeréhez, így a motortért sem kell kinyitnia. Könnyű kezelhetőség jellemzi és az LCD kijelzőn rögtön leolvashatóak az értékek. Működési tartománya -20 C- +50 C.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Akkufeszültség: 12 V
  • Súly (kg.): 0.14
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Közlekedés

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz