3x SuperShop pont
 

Azonosító: 11723

Teraszfűtő hőgomba HSS-A-PC szürke

55.990 Ft
1677
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A HSS-A-PC szürke teraszfűtő hőgomba hőkandeláber biztonságos és egyszerűen kezelhető elektromos gyújtással felszerelt gázfűtő, hősugárzó készülék. Fő jellemzője hogy nyílt égésterű gáztüzelésű berendezés, ezért csak szabadtéri területek, félig nyitott teraszok illetve legalább 30%-ban nyitott vagy szabadon hagyott falfelületű helységek temperálására, környezeti hőmérsékletének komfortos szinten tartására alkalmas.

Egy HSS-A-PC szürke térfűtő kb. 20-25 m2 felületű teraszt képes besugározni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy kb. 10 fokos külső hőmérséklet esetén a teraszfűtő 5 méteres távolságban kb. 17 fokra képes felmelegíteni a levegőt. A teraszfűtő kandeláber égőfejének üzemeltetése szabványos 11,5 kg-os PB-gázpalackkal történik. A készülék gázfogyasztása 450-850 g/h.  

A HSS-A-PC szürke teraszfűtő hőgomba használata rendkívül egyszerű: a bármely gázcseretelepen beszerezhető 11,5 kg-os PB-gázpalackra van csak szükség és a szakszerűen beüzemelt HSS-A-PC teraszfűtő kandeláber már használható is! Amennyiben nem kíván elmenni a legközelebbi gázcseretelepre, úgy hívja Prímagáz Futár szolgáltatásunkat és kollégáink ingyen kiszállítják önnek a gázpalackot! A Prímagáz Futár telefonszámát megtalálja ezen az oldalon az általános leírása alatt.  

A készülék használatához nyomáscsökkentő csatlakoztatása szükséges. A HSS-A-PC szürke teraszfűtő kandelábert AJÁNDÉK nyomásszabályzóval szállítjuk! 

Kiváló megoldás teraszok, erkélyek, sátrak, kerthelyiségek vagy kisebb szabadtéri területek, rendezvényhelyszínek, csarnokok fűtésére.

A HSS-A-PC szürke teraszfűtő hőkandeláber használatának előnyei: Meghosszabbított szezon, elégedett vendég, nagyobb forgalom; Alacsony üzemeltetési költség; Gazdaságos használat, hőmérsékletnek megfelelő teljesítményszabályozás; Könnyű, kényelmes, egyszerű használat; Esztétikus kivitel; Ellenáll az időjárás viszontagságainak a porszórt acél anyag által, könnyen tisztán tartható; Biztonság: a teraszfűtő a legkorszerűbb billenéskapcsolóval ellátott, így egy esetleges felborulás esetén azonnal működésbe lép az automatikus gázzár. 

A készüléket ismerheti így is: kültéri hősugárzó, PB gázos fűtőberendezés, PB gázos teraszfűtő, hősugárzó gomba, hőgomba, gázgomba, teraszmelegítő, terasz fűtő hősugárzó, hőkandeláber, térfűtő.  

Szeretné ha tovább tartanának a kellemes, meghitt esték, függetlenül az időjárás viszontagságaitól, hirtelen változásaitól? Ma már a teraszfűtő hőgombák segítségével még a hidegebb tavaszi vagy őszi idő esetén sem kell dideregnie, vagy lemondania a szabadban töltött beszélgetésekről, esetleg egy hangulatos étterem teraszáról. De a nyári hűvösebb estéken is jó szolgálatot tehet egy jól megválasztott szabadtéri hősugárzó. A teraszfűtők szabadtéri rendezvényeken is jó szolgálatot tesznek.

Több szöveg

Méretek

 • Szélesség: 460 mm
 • Magasság: 2241 mm

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 13 kW
 • Gáztípus: PB-gáz
 • Egyéb adatok:
 • Súly (kg.): 20.5

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Piezo gyújtás

Tartozékok

 • Tartozékok:
  Állvány a tartályházzal, tartóoszlop három konzollal, 10 x 86 cm acélcső, 
  813 mm- es hő visszaverő prizma, 6 db 8 mm- es csavaralátét, 3 db M8- as anyacsavar, 3 db 90 mm-es szeg a prizmához, 
  4 db M6x10 mm-es csavar az oszlophoz és az égőfejhez, 
  6 db M6x35 mm-es csavar és szeg az oszlophoz és az állványhoz, 3 db rögzítő csomag, 
  6 db M6x10 mm- es rögzítő csavar és szeg.

Gázzal működő készülékek esetén fokozottan figyelni kell a tömítések épségére, a készülék gáztömörségére. Használat közben a nyílt égésterű készülékek a helyiség levegőjét használják, Így fontos a légutánpótlás!

A biztonság érdekében a HSS-A-PC szürke teraszfűtő kandeláberre ne akasszon ruhát vagy más gyúlékony anyagot, illetve annak 3 méteres körzetén belül ne tárolja. Mivel működés közben az égőkúp és a reflektortányér hőmérséklete magas, ezért kérjük, hogy mindig tartsa be a használati útmutatóban leírt biztonsági szabályokat. Az üzemeltetés alatt kisgyermek csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodjon a teraszfűtő közelében! Működés közben ne mozgassa a készüléket! Fontos a teraszfűtő hőgomba rendszeres tisztítása, különösen poros környezetben. A bekötőcső cserére szorul, ha megrongálódik, illetve ha repedéseket fedez fel rajta. Mindig zárja el a gázcsapot, ha nem használja a teraszfűtő kandelábert. Csak olyan teraszfűtőt vásároljon, amihez van Használati útmutató, azt pedig olvassa el figyelmesen.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz