Azonosító: 11705

Bosch Uneo akkus fúrókalapács (0603984024)

41.790 Ft
417
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
417
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch Uneo akkus fúrókalapáccsal egy rendkívül kézreálló készülék, csekély súlyának köszönhetően könnyedén dolgozhat vele. A fúrókalapácsot betonban és falban is alkalmazhatja, a fúrást-csavarozást a pneumatikus 0,5 J ütéserővel rendelkező Bosch ütőszerkezettel tudja végrehajtani. A lítium-ion akkumulátor technológiájának köszönhetően a készülék mindig használatra kész, nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés. SDS Quick rendszerének köszönhetően a tartozékok gyorsan és szerszám nélkül cserélhetőek. Kiegészítő hatlapú szerszámbefogás lehetséges vele. Fémben vagy fában végzett munka esetén lehetőség van kikapcsolni az ütés funkciót. A fordulatszámváltás az elektronikus Bosch-fordulatszám vezérlésnek köszönhetően egy nyomókapcsolóval történik, a nullától a maximum fordulatszámig terjedően. 

A csomagolás tartalmazza az 1 db PBA 10,8 V/ 2,0 Ah O-A akkuegységet, AL 1115 CV 90 perces töltőberendezést, betonfúrót 6 és 8 mm Ø, univerzális fúrószárakat 5 és 6 mm Ø, 4 hosszú bit és műanyag koffert.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 10,8 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0 – 280 / 900 ford./perc
 • Max. furat-Ø betonban: 10 mm
 • Egy ütés energiája: 0,5 J
 • Max. furat-Ø acélban: 8 mm
 • Max. furat-Ø fában: 10 mm
 • Súly (kg.): 1.2
 • Gép súlya (kg.): 1.2

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • Bosch ütőszerkezet: pneumatikus
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  1 db PBA 10,8 V / 2,0 Ah O-A akkuegység (1 600 A00 49P)
  1 db AL 1115 CV (1 600 Z00 03L) 90 perces töltőberendezés
  Betonfúró Ø 6 és 8 mm
  Univerzális fúrószárak Ø 5 és 6 mm
  4 hosszú bit
  Műanyag koffer

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz