Azonosító: 11674

Bosch PSR 1440 LI-2 lítium-ion akkus fúrócsavarozó (06039A3020)

38.510 Ft
385
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
385
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Bosch PSR 1440 LI-2 akkus lítium-ionos fúrócsavarozó kategóriájának egyik legkézreállóbb és legkényelmesebb készüléke.Az optimális erőelosztást minden alkalmazásnál az innovatív, elektronikus fordulatszám-előválasztás "Bosch PowerControl" beépített sebességváltással rendelkező funkció segíti, 20 nyomatékfokozattal és fúróállással.A nagy teljesítményű motor bolygókerekes hajtóművel van ellátva, ami kimagasló élettartamot, optimális erőátvitelt biztosít a használat során.  
A lítium-ionos technológiának köszönhetően nincs önkisülés, a készülék mindig használatra kész és nincs memóriaeffektus. A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) a cserélhető lítium-ion akkunak rendkívül hosszú élettartamot biztosít. 
Elektronikus Bosch fordulatszám-vezérlés által a nyomatékváltás nyomókapcsolóval történik nullától a maximum fordulatszámig terjedően. A gyorsbefogó fúrótokmánynak köszönhetően a tartozékcsere egyszerűen, szerszám nélkül hajtható végre. 
A beépített – PowerLight – világítódióda biztosítja, hogy a munkadarab mindig jól látható legyen. Intelligens 3-fokozatú LED-es töltésiállapot- és forgásiránykijelzőjének segítségével információt kapunk az akkumulátor töltöttségi szintjéről, valamint a forgásirányról. Ergonomikus kialakítású markolata Softgrip lágygumi bevonatú.
Az akkus fúrócsavarozót tartozékokkal együtt egy praktikus kialakítású műanyag kofferben tárolhatjuk. Tartozékai ​1 db akkuegység (2 607 336 206), 1 db töltő (2 609 007 302), dupla csavarbehajtóbit és a műanyag koffer.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Akkufeszültség: 14,4 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0 – 400/ 1.350 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 34 Nm
 • Nyomatékfokozat: 20 + 1
 • Fúrótokmány: Gyorsbefogó (10 mm-es)
 • Max. furat-Ø acélban: 10 mm
 • Max. furat-Ø fában: 30 mm
 • Csavar átmérő: 8 mm
 • Súly (kg.): 1.15
 • Gép súlya (kg.): 1.15

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​1 db Akkuegység (2 607 336 206)
  1 db Töltő (2 609 007 302)
  Dupla csavarbehajtóbit
  Műanyag koffer

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz