Azonosító: 11618

TVS Mineralia pizzaforma 30 cm

3.990 Ft
db

A TVS Mineralia tapadásmentes bevonatos pizzasütő magas kopásállósággal rendelkezik és pizzasütéshez kiváló formát biztosít.

Minden főzőfelületen használható, kivéve indukciós főzőlapon. A pizzasütő falvastagsága 3mm. A pizzasütő Toptek technológiával készült, így környezetbarát, perfluoroktánsav mentes és ásványi anyagokkal erősített bevonattal rendelkezik. A bevonat tapadásmentes, így könnyen tisztítható felületet biztosít. 

Egyszerű, egyedi megjelenése bármelyik konyhába beleillik. Masszív alumínium alappal rendelkezik, így kopás- és időálló. A pizzasütő kiváló hőeloszlással rendelkezik: kevesebb zsiradék használattal, és alacsonyabb hőfokkal biztosítható a tökéletes ételkészítés.

Minden főzőfelületen használható, kivéve az indukciós főzőlapon. Mosogatógépben mosható!

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 30 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Edény típusa: Pizzasütő
  • Súly (kg.): 0.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

TVS

Érzékiség a konyhában
A TVS egy olasz konyhai márka, amely több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű, időtálló konyhai edényeket. A cég életében az egészség, a környezetvédelem és a természettudatosság kifejezetten fontos. Minden edény egyedülálló technológiával gyártott, így a termékek bevonata környezetbarát, perfluoroktávsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ennek köszönhetően minden TVS edény garantálja az egészséges ételek elkészítését. A konyhai eszközök megjelenése letisztult, de még is egyedinek mondható. A PrimaNet számos TVS márkájú edényt kínál: TVS lábasok, TVS serpenyők, TVS tepsik.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz