Azonosító: 11615

TVS Mineralia grillserpenyő 28x28 cm

7.490 Ft
db

A TVS Mineralia tapadásmentes bevonatos grillserpenyő kényelmes és modern. 

A legújabb generációs Toptek technológiával készült, így bevonata perfluoroktánsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. A hét rétegű tapadásmentes bevonatnak köszönhetően a rászáradt ételmaradékok is könnyen lemoshatók. Mosogatógépben is mosható!

TVS Mineralia grillserpenyő alumíniumból készült, ezáltal magas kopásállósággal rendelkezik. A falvastagsága 4 mm. A tökéletes hőeloszlásnak köszönhetően kevesebb zsiradék használattal, és alacsonyabb hőfokkal biztosítható a tökéletes ételkészítés. Nyélbe épített hőmérséklet jelző garantálja a tökéletes ételek elkészítését. 

Minden főzőfelületen használható, kivéve az indukciós főzőlapot.

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Szélesség: 28 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Edény típusa: Serpenyő
  • Súly (kg.): 0.9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

TVS

Érzékiség a konyhában
A TVS egy olasz konyhai márka, amely több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű, időtálló konyhai edényeket. A cég életében az egészség, a környezetvédelem és a természettudatosság kifejezetten fontos. Minden edény egyedülálló technológiával gyártott, így a termékek bevonata környezetbarát, perfluoroktávsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ennek köszönhetően minden TVS edény garantálja az egészséges ételek elkészítését. A konyhai eszközök megjelenése letisztult, de még is egyedinek mondható. A PrimaNet számos TVS márkájú edényt kínál: TVS lábasok, TVS serpenyők, TVS tepsik.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz