Azonosító: 11611

TVS Mineralia nyeles lábas 16 cm

4.990 Ft
db

A TVS Mineralia tapadásmentes bevonatos nyeles lábas magas kopásállósággal rendelkezik. A legújabb generációs Toptek technológiával készült, ami egy hét rétegű, környezetbarát, perfluoroktánsav mentes, ásványi anyagokkal erősített bevonatot jelent. A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is.

TVS Mineralia lábas falvastagsága 3 mm. A lábas tökéletes hőeloszlásából adódóan kevesebb zsiradék használattal és alacsonyabb hőfokon biztosítható a főzés. Az alumíniumból készült teste kopás- és időtálló. A lábas minden főzőfelületen használható, kivéve az indukciós főzőlapon.

Egyszerű, de egyedi megjelenésével minden konyhába tökéletesen illik!

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 16 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Edény típusa: Nyeles lábas
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

TVS

Érzékiség a konyhában
A TVS egy olasz konyhai márka, amely több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű, időtálló konyhai edényeket. A cég életében az egészség, a környezetvédelem és a természettudatosság kifejezetten fontos. Minden edény egyedülálló technológiával gyártott, így a termékek bevonata környezetbarát, perfluoroktávsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ennek köszönhetően minden TVS edény garantálja az egészséges ételek elkészítését. A konyhai eszközök megjelenése letisztult, de még is egyedinek mondható. A PrimaNet számos TVS márkájú edényt kínál: TVS lábasok, TVS serpenyők, TVS tepsik.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz