Azonosító: 11610

TVS Mineralia serpenyő két fogantyús 28 cm

7.490 Ft
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.

A TVS Mineralia tapadásmentes bevonatos két fogantyús serpenyő, a legújabb generációs Toptek technológiával készült. A serpenyő bevonata környezetbarát, perfluoroktánsav mentes, ásványi anyagokkal erősített, így sokkal egészségesebb ételek készíthetők a TVS Mineralia-val.

A 7 rétegből álló tapadásmentes bevonatnak köszönhetően a serpenyő könnyen tisztítható, még akár mosógatógépben is! A kiváló hőelosztás miatt az ételek a serpenyőben kevesebb zsiradék hozzáadásával és alacsonyabb hőfokon süthetők.

TVS Mineralia két fogantyús serpenyőt a természetes és egyedi megjelenés jellemzi és minden főzőfelületen használható, kivéve az indukciós főzőlapon. A serpenyő alumíniumból készült!

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 28 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Edény típusa: Serpenyő
  • Súly (kg.): 0.86

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

TVS

Érzékiség a konyhában
A TVS egy olasz konyhai márka, amely több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű, időtálló konyhai edényeket. A cég életében az egészség, a környezetvédelem és a természettudatosság kifejezetten fontos. Minden edény egyedülálló technológiával gyártott, így a termékek bevonata környezetbarát, perfluoroktávsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ennek köszönhetően minden TVS edény garantálja az egészséges ételek elkészítését. A konyhai eszközök megjelenése letisztult, de még is egyedinek mondható. A PrimaNet számos TVS márkájú edényt kínál: TVS lábasok, TVS serpenyők, TVS tepsik.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz