2x SuperShop pont
 

Azonosító: 11608

TVS Mineralia wok 28 cm

7.490 Ft
148
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
148
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A TVS Mineralia tapadásmentes bevonatos wok minden főzőfelületen használható, kivéve indukciós főzőlapon. Egészséges sütés biztosít a környezetbarát, perfluoroktánsav mentes és ásványi anyagokkal erősített bevonatnak köszönhetően. A kiváló hővezető képessége miatt a sütés kényelmes: alacsonyabb hőfokon és kevesebb zsiradék hozzáadásával ugyanazt a hatást éri el!

Az egyedi és természetes megjelenésű serpenyő 4mm falvastagsággal rendelkezik. A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően a tisztítása is egyszerű! Mosogatógépben is tisztítható!

TVS Mineralia tapadásmentes bevonatos wok alumíniumteste kopásálló és hosszú időtartamot biztosít. A nyélbe épített hőmérséklet jelző garantálja a tökéletes ételek elkészítését. 

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 28 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Edény típusa: Wok
  • Súly (kg.): 0.93

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

TVS

Érzékiség a konyhában
A TVS egy olasz konyhai márka, amely több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű, időtálló konyhai edényeket. A cég életében az egészség, a környezetvédelem és a természettudatosság kifejezetten fontos. Minden edény egyedülálló technológiával gyártott, így a termékek bevonata környezetbarát, perfluoroktávsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ennek köszönhetően minden TVS edény garantálja az egészséges ételek elkészítését. A konyhai eszközök megjelenése letisztult, de még is egyedinek mondható. A PrimaNet számos TVS márkájú edényt kínál: TVS lábasok, TVS serpenyők, TVS tepsik.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz