Azonosító: 11607

TVS Mineralia serpenyő 32 cm

7.990 Ft
db

A TVS Mineralia tapadásmentes bevonatos serpenyő, amivel könnyedén egészséges ételeket süthet.

A serpenyő bevonata környezetbarát, ásványi anyagokkal erősített és perfluoroktánsav mentes. A Toptek technológiával készült 7 rétegből álló bevonat tapadásmentes felületet biztosít, így az ételmaradékok könnyen lemoshatók a serpenyőről. Mosogatógépbe is rakható!

Természetes, egyedi megjelenésű edényteste alumíniumból készült, így magas kopásállóságot biztosít. A falvastagsága 4 mm.

TVS Mineralia tapadásmentes bevonatos serpenyő kiváló hőeloszlással rendelkezik. Kevesebb zsiradék használattal és alacsonyabb hőfokkal biztosítható a tökéletes ételkészítés. Nyélbe épített hőmérséklet jelzővel felszerelt.

Minden főzőfelületen használható, kivéve az indukcióst. 

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 32 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Edény típusa: Serpenyő
  • Súly (kg.): 1.035

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

TVS

Érzékiség a konyhában
A TVS egy olasz konyhai márka, amely több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű, időtálló konyhai edényeket. A cég életében az egészség, a környezetvédelem és a természettudatosság kifejezetten fontos. Minden edény egyedülálló technológiával gyártott, így a termékek bevonata környezetbarát, perfluoroktávsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ennek köszönhetően minden TVS edény garantálja az egészséges ételek elkészítését. A konyhai eszközök megjelenése letisztult, de még is egyedinek mondható. A PrimaNet számos TVS márkájú edényt kínál: TVS lábasok, TVS serpenyők, TVS tepsik.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz