Azonosító: 11604

TVS Mineralia serpenyő 26 cm

5.990 Ft
db

A TVS Mineralia tapadásmentes bevonatos serpenyővel egészséges ételek készíthetők egyszerűen és kényelmesen.

A Toptek technológiának köszönhetően a serpenyő bevonata környezetbarát, perfluoroktánsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. A tapadásmentes bevonat miatt az ételmaradékok könnyedén eltávolíthatóak a sütés után. A serpenyő kiváló hőelosztással rendelkezik: alacsonyabb hőmérsékleten és kevesebb zsiradék hozzáadásával süthetünk.

A természetes és egyedi megjelenésű edényalap alumíniumból készült a hosszú élettartamért. A nyélbe épített hőmérséklet jelző garantálja a tökéletes ételek elkészítését. 

Minden főzőfelületen használható, kivéve az indukcióst. Mosogatógépben mosható.

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 26 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Edény típusa: Serpenyő
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

TVS

Érzékiség a konyhában
A TVS egy olasz konyhai márka, amely több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű, időtálló konyhai edényeket. A cég életében az egészség, a környezetvédelem és a természettudatosság kifejezetten fontos. Minden edény egyedülálló technológiával gyártott, így a termékek bevonata környezetbarát, perfluoroktávsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ennek köszönhetően minden TVS edény garantálja az egészséges ételek elkészítését. A konyhai eszközök megjelenése letisztult, de még is egyedinek mondható. A PrimaNet számos TVS márkájú edényt kínál: TVS lábasok, TVS serpenyők, TVS tepsik.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz