Azonosító: 11603

TVS Mineralia serpenyő 24 cm

5.490 Ft
db

A TVS Mineralia tapadásmentes bevonatos serpenyő magas kopásállósággal rendelkezik. Masszív alumíniumteste és 4 mm falvastagsága hosszú élettartamot és időtállóságot biztosít.

A seprenyő kiváló hőelosztással rendelkezik. Az ételt alacsonyabb hőfokkal és kevesebb zsiradék használattal is el tudja készíteni. Emelett környezetbarát, perfluoroktánsav mentes és ásványi anyagokkal erősített bevonata egészséges ételkészítést biztosít. A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően a serpenyő könnyen tisztítható akár mosogatógépben is!

A serpenyőt letisztult, természetes design jellemzi és a nyélbe épített hőmérséklet jelző garantálja a tökéletes ételek elkészítését. 

Minden főzőfelületen használható, kivéve az indukcióst.

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 24 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Edény típusa: Serpenyő
  • Súly (kg.): 0.615

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

TVS

Érzékiség a konyhában
A TVS egy olasz konyhai márka, amely több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű, időtálló konyhai edényeket. A cég életében az egészség, a környezetvédelem és a természettudatosság kifejezetten fontos. Minden edény egyedülálló technológiával gyártott, így a termékek bevonata környezetbarát, perfluoroktávsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ennek köszönhetően minden TVS edény garantálja az egészséges ételek elkészítését. A konyhai eszközök megjelenése letisztult, de még is egyedinek mondható. A PrimaNet számos TVS márkájú edényt kínál: TVS lábasok, TVS serpenyők, TVS tepsik.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz