Azonosító: 11602

TVS Mineralia serpenyő 20 cm

4.990 Ft
db

A TVS Mineralia tapadásmentes bevonatos serpenyőt az egyedi, természetes megjelenés és egészséges ételkészítés jellemzi.

Alumínium edénytestének és 4 mm falvastagságának köszönhetően magas kopás- és időtállósággal rendelkezik. A legújabb generációs Toptek technológiával készült, tehát az edény bevonata hét rétegű, perfluoroktánsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ezáltal az étel egészségesebb, a sütés kényelmesebb lesz.

A serpenyőt egyszerű és könnyű mosni. Mosogatógében is mosható és a tapadásmentes bevonatnak köszönhetően az ételmaradék könnyen távozik a serpenyőről. A TVS Mineralia tapadásmentes bevonatos serpenyő hőelosztása kiválónak mondható: kevesebb zsiradék használattal, és alacsonyabb hőfokon is tökéletes lesz az étel. A serpenyő nyélbe épített hőmérséklet jelzővel felszerelt.

Minden főzőfelületen használható serpenyő!

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 20 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Edény típusa: Serpenyő
  • Súly (kg.): 0.42

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

TVS

Érzékiség a konyhában
A TVS egy olasz konyhai márka, amely több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű, időtálló konyhai edényeket. A cég életében az egészség, a környezetvédelem és a természettudatosság kifejezetten fontos. Minden edény egyedülálló technológiával gyártott, így a termékek bevonata környezetbarát, perfluoroktávsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ennek köszönhetően minden TVS edény garantálja az egészséges ételek elkészítését. A konyhai eszközök megjelenése letisztult, de még is egyedinek mondható. A PrimaNet számos TVS márkájú edényt kínál: TVS lábasok, TVS serpenyők, TVS tepsik.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz