Azonosító: 11566

Valera Swiss Nano 9200 I.RC hajszárító

25.990 Ft
259
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
259
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Valera Swiss Nano 9200 I.RC ionos-turmalinos profi hajszárító 6 féle légáramlás / hőmérséklet beállítással rendelkezik. A turmalin egy egyedülálló elektromos tulajdonságokkal bíró ásványi anyag. Az ionos turmalin technológiával rendelkező Valera készülékek turmalinnal bevont elemei magas hőmérséklet hatására, elektrosztatikusan feltöltődnek és (természetes módon) ionokat bocsátanak ki magukból. Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. Az ion generátoros és turmalinos készülékek 50%-al több ion kibocsájtásra képesek, így növelik a negatív ionok kedvező hatását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák annak kiszáradását valamint a hajfesték korai kopását. Colourcare – hajszínkímélő technológia, aminek köszönhetően, a hajszárító csúcsteljesítményt nyújt alacsonyabb hőmérsékleten is. A kiemelkedően erős Valera AC PRO motorok továbbfejlesztett légtechnikájuknak köszönhetően, gyorsabb légáramlás előállítására képesek, mely kíméletesebb szárítást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérséklet mellett is, ez által jobban kíméli a festett hajat, így az tovább megtartja színét. Az AC PRO motor tartósabb és erősebb teljesítményt nyújt a sima DC motorokhoz képest.  

A Valera hajszárító ergonomikus kialakítású kapcsolóinak köszönhetően, a hőmérséklet és a légáramlás egyszerűen beállítható az alap és a turbó szint között, magába foglalva az eco energiatakarékos módot, amikor a teljesítmény és energiafelhasználás a legoptimálisabb. A szűkítő fejjel koncentrálható a légáramlás.

A készülék fodrászati felhasználáshoz ajánlott. A hajszárítóhoz jár a két ultravékony szűkítő fej (5 - 7,5 mm), kivehető tisztítható fémszűrő és az akasztógyűrű.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2000 W
  • Elektromos ellátás: Hálózat
  • Teljesítményfokozat: 3 fokozat
  • Sebességfokozat: 2 fokozat
  • Súly (kg.): 0.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Valera

A Valera több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik hajápolás területén. A svájci cég sikerének titkát az együttműködésben, a fejlesztésben és az innovatív megoldásokban látja. Professzionális fodrászokkal szorosan együtt dolgozva fejleszti az összes terméket. A Valera termékeit megbízhatóság, precizitás és szakértelem jellemzi. Kínálatunkban Valera hajsütőket, hajformázókat, orrszőrnyírókat, hajvasalókat, kreppelőket és hajszárítókat talál. 
Próbálja ki Ön is a minőséget hajápolás terén!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz