Azonosító: 11563

Valera Excel 2000 Zoom hajszárító

13.990 Ft
139
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
139
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Valera Excel Zoom 2000 szuperkönnyű diffúzoros hajszárító 6 féle légáramlás / hőmérséklet beállítással rendelkezik. A Zoom diffúzor állítható tüskéinek köszönhetően lágyabb és erőteljesebb frizurát is formázhatunk a fej gyűrűjének elforgatásával. Az ultrakönnyű Valera DC motorok továbbfejlesztett légtechnikájuknak köszönhetően, gyorsabb légáramlás előállítására képesek, mely kíméletesebb szárítást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérséklet mellett is, ez által jobban kíméli a festett hajat, így az tovább megtartja színét.  

A Valera hajszárító ergonomikus kialakítású kapcsolóinak köszönhetően, a hőmérséklet és a légáramlás egyszerűen beállítható az alap és a turbó szint között, magába foglalva az eco energiatakarékos módot, amikor a teljesítmény és energiafelhasználás a legoptimálisabb. A szűkítő fejjel koncentrálható a légáramlás.

A készülék háztartási felhasználásra készült. A hajszárítóhoz jár a szűkítő fej, kivehető tisztítható szűrő és az akasztógyűrű.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2000 W
  • Elektromos ellátás: Hálózat
  • Teljesítményfokozat: 3 fokozat
  • Sebességfokozat: 2 fokozat
  • Súly (kg.): 0.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Valera

A Valera több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik hajápolás területén. A svájci cég sikerének titkát az együttműködésben, a fejlesztésben és az innovatív megoldásokban látja. Professzionális fodrászokkal szorosan együtt dolgozva fejleszti az összes terméket. A Valera termékeit megbízhatóság, precizitás és szakértelem jellemzi. Kínálatunkban Valera hajsütőket, hajformázókat, orrszőrnyírókat, hajvasalókat, kreppelőket és hajszárítókat talál. 
Próbálja ki Ön is a minőséget hajápolás terén!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz