Azonosító: 11527

Landmann faszenes gulyásfőző (0825)

26.990 Ft
269
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
269
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Landmann faszenes gulyásfőző ideális gulyások, pörköltek, mártások vagy forralt bor elkészítéséhez, akár egy disznóvágás alkalmával. A kályha, a kivehető üst és annak fedele zománcozottak. Ennek előnye a könnyen tisztán tarthatóság és a nagy mértékű korrózióállóság. A kémény rozsdamentes acélból készült. A termék alján található kivehető hamugyűjtő tálca, ami tovább könnyíti a tisztán tartást. A praktikus oldalra szerelt hord fülek megkönnyítik a biztonságos mozgatást. Tisztítás során ne használjon súrolószert és eszközt.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 49 cm
  • Szélesség: 46 cm
  • Magasság: 92 cm

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 14 liter
  • Súly (kg.): 9.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Szabadonálló

Tartozékok

  • Tartozékok: Fedél, merítő kanál, üst, szénrostély, kemence fogantyú, kemence, zárókeret tartója, zárókeret, kemence ajtó, csapszeg, sasszeg, csuklópánt, fa fogantyú, hamuzó doboz, állvány, összekötő cső, kémény, tető Összeszerelési és üzemeltetési útmutató

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható. Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz