Azonosító: 11513

Landmann Feelgood faszenes grillkocsi (31429)

21.990 Ft
219
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
219
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Landmann Feelgood faszenes grillkocsi (31429) ideális megoldás lehet az Ön kertjébe, kisebb összejövetelek esetén. A zsírtálca zománcozott ami megakadályozza a zsír tűzbe csöpögését. A zománcozott réteg további előnye, hogy minimális ápolást igényel, a nagymértékű korrózióálló tulajdonság miatt. Belül az állítható magasságú krómozott grillezőrostély található, ami biztosítja az optimális sütési hőmérsékletet. 

grillkocsi könnyű mozgatását két kerék garantálja, praktikusságáról az oldalsó és az alsó bambusz polcok gondoskodnak. Ideális lehet 6 fő részére.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 44 cm
  • Szélesség: 81,5 cm
  • Magasság: 103 cm

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 48 x 27 cm
  • Súly (kg.): 10

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható.Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz