Azonosító: 11493

Landmann faszenes gömbgrill (31347)

35.490 Ft
354
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
354
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Landmann faszenes gömbgrill (31347) ideális megoldás lehet az Ön kertjébe, kisebb összejövetelek esetén. A tűztere zománcozott a jobb hőállóság érdekében, illetve a zománcozott réteg minimális ápolást igényel a nagymértékű korrózióálló tulajdonság miatt. Belül krómozott grillezőrostély található, ami biztosítja az optimális sütési hőmérsékletet, alatta pedig szintén krómozott, szén elválasztók biztosítják a közvetett grillezést. A további kényelmet a hamugyűjtő tálca jelenti a grill alatt.

A grillkocsi könnyű mozgatását két kerék garantálja, praktikusságáról az alsó polc gondoskodnak. Ideális lehet 8 fő részére.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 61,5 cm
  • Szélesség: 71 cm
  • Magasság: 97 cm

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 51,5 cm
  • Súly (kg.): 12

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható. Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz