Azonosító: 11473

Landmann gázüzemű füstölőszekrény (12093)

89.990 Ft
899
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
899
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Landmann gázüzemű füstölőszekrény (12093) alkalmas a megfelelően előkészített húsételek, valamint füstölt hal különlegességek elkészítéséhez. A füstölőszekrény teste rozsdamentes acélból készült, belül pedig krómozott grill rostély, valamint három krómozott akasztó található. Az állítható hőszabályozó és a beépített hőmérő segíti elő, hogy Ön az optimális hőmérsékletet be tudja állítani. A készülék alján található két fiók. Az egyik füstölőforgácsnak, a másik pedig a víznek van fenntartva, így ezzel biztosítható a kívánt hőmérséklet. 

A gázüzemű füstölőszekrény oldalán hordfülek találhatóak, amik elősegítik a könnyű és kényelmes mozgatást. A belső tűztér különböző fajta fákkal használható. 

A Landmann gázüzemű füstölőszekrény tartalmazza az 50 mbar-os nyomásszabályzó készletet. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 46 cm
  • Szélesség: 56 cm
  • Magasság: 108 cm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 4 kW
  • Gáznyomás: 30 mbar
  • Gáztípus: PB-gáz
  • Súly (kg.): 18

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható. Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz