Azonosító: 11471

Landmann füstölőszekrény Inox (11090)

66.990 Ft
669
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
669
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Landmann füstölőszekrény (11090) alkalmas a megfelelően előkészített húsételek, valamint füstölt hal különlegességek elkészítéséhez. A szekrény teste rozsdamentes acélból készült, belül pedig krómozott grill rostély, valamint két krómozott akasztó található. Az állítható légáramlás szabályozó és a beépített hőmérő segíti elő, hogy Ön az optimális hőmérsékletet be tudja állítani. A készülék alján található a füstölőtálca, ami a füstölőliszt, vagy a füstölőchips alkalmazását teszi lehetővé.

A füstölőszekrény oldalán hordfülek találhatóak, amik elősegítik a könnyű és kényelmes mozgatást. A belső tűztér különböző fajta fákkal használható.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 48 cm
  • Szélesség: 53 cm
  • Magasság: 101 cm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 18

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható. Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz