Azonosító: 11404

Extol alumínium létra, teleszkópos (8849010)

67.900 Ft
679
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
679
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az Extol alumínium teleszkópos létra összecsukható, alumíniumból készült. Teljesíti az európai biztonsági szabványok előírásait. A kétszárú létra minimum 860 mm magasságba és maximum 3800 mm hosszúra kihúzható. Szállítása és tárolása könnyedén kivitelezhető, mivel igen kicsire összecsukható. A stabilizátor talpai műanyagok. Az egyes létra fokai a létrának biztonsági rögzítő elem segítségével rögzíthetők. A  teleszkópos létra teljesíti az európai biztonsági szabványok előírásait, engedélyezése az EN 131 szabvány rendelkezéseivel összhangban történt.

Több szöveg

Méretek

  • Nyitott magasság: 860- 3800 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz