Azonosító: 11393

Thermor gurulós tartóláb elektromos fűtőtestekhez

3.900 Ft
db

A Thermor gurulós tartóláb a Thermor és Bonjour elektromos fűtőtestekkel kompatibilis termék. Amennyiben Ön az elektromos fűtőkészüléket nem falra kívánja szerelni, a tartóláb megfelelő alternatívát kínál.

Egyszerűen összeszerelhető, és könnyedén biztosítja a fűtőtestek mobilitását. A csomag egy pár gurulós tartót foglal magában.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.38

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Thermor

A Thermor az egyik legnagyobb márka fűtés-melegvíz és elektromos fűtés területén. Több, mint 80 éves szakmai tapasztalattal 1939. óta gyárt elektromos fűtőtesteket, elektromos konvektorokat. A gyár elektromos fűtéssel kapcsolatos termékeket állít elő úgy, mint vízmelegítő, kazán, elektromos konvektor és egyéb elektromos fűtőpanalek

A vállalat folyamatosan fejleszti termékeit. 2015-ben egy új innovatív elektromos fűtési megoldást biztosító terméket fejlesztettek ki. A Thermor Soprano 2in1 HD elektromos fűtőtest falra szerelhető 1000W, amely egyszerre konvekciós és hősugárzós hőt is biztosít egyetlen fűtőpanellel. Tekintse meg Thermor termékkínálatunkat Fűtés-Melegvíz kategóriánkban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz