Azonosító: 11365

Thermor Evidence2 elektromos fűtőtest falra szerelhető 500W

27.450 Ft
274
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A Thermor  500 W-os konvekciós elven működő, falra szerelhető elektromos fűtőtest, 2-5 m² fűtésére ajánlott. 

A kiemelkedő francia minőségnek köszönhetően, egyenletes meleget biztosít az egész helyiségben. A csomag tartalmazza a fali konzolt és a dugvillát, aminek köszönhetően a készülék felszerelése és beüzemelése pillanatok alatt megoldható, szakember segítsége nélkül. A termék használata nagyon egyszerű, csendes és biztonságos.

A beépített, fejlesztett elektronikus termosztáttal, Ön könnyedén beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, 16 és 30 °C között. A termosztát 5 különböző programmal rendelkezik (komfort, ECO mód, fagyvédelem, ki/off). Extra biztonságot nyújtanak a lekerekített sarkok, a sérülések elkerülésének érdekében. Kettős szigetelésének (IP24) köszönhetően fürdőszobában is használható.

A Thermor falra szerelhető elektromos fűtőtestekre, a különleges alumínium ötvözetű fűtőbetét miatt, a magas élettartam és a maximális hatásfok jellemző.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 98 mm
  • Szélesség: 384 mm
  • Magasság: 451 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 500 W
  • Elektromos csatlakozás: 230 V ~ / 50 Hz
  • Elektromos védelem: IP24
  • Súly (kg.): 2.85

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Thermor

A Thermor az egyik legnagyobb márka fűtés-melegvíz és elektromos fűtés területén. Több, mint 80 éves szakmai tapasztalattal 1939. óta gyárt elektromos fűtőtesteket, elektromos konvektorokat. A gyár elektromos fűtéssel kapcsolatos termékeket állít elő úgy, mint vízmelegítő, kazán, elektromos konvektor és egyéb elektromos fűtőpanalek

A vállalat folyamatosan fejleszti termékeit. 2015-ben egy új innovatív elektromos fűtési megoldást biztosító terméket fejlesztettek ki. A Thermor Soprano 2in1 HD elektromos fűtőtest falra szerelhető 1000W, amely egyszerre konvekciós és hősugárzós hőt is biztosít egyetlen fűtőpanellel. Tekintse meg Thermor termékkínálatunkat Fűtés-Melegvíz kategóriánkban!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz