Azonosító: 11299

Hajdu HVK-20 vegyestüzelésű kazán pelletégővel

639.990 Ft
6399
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
6399
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Hajdu HVK típusú vegyestüzelésű kazán típusok, melegvíz üzemű fűtési rendszerekhez lettek kifejlesztve. Alkalmasak családi házak, műhelyek, különböző gazdasági épületek, mezőgazdasági üzemcsarnokok, üvegházak gravitációs és szivattyús fűtésére.
A vegyestüzelésű kazánok szilárd tüzelőanyagok elégetésére készültek, így alkalmasak a fekete és barnaszenek, brikettek, különféle tűzifa, fahulladék, ágnyesedék elégetésére.A gyári teljesítmények fatüzelésű üzem esetén érvényesek, széntüzelés esetén a névleges teljesítmény 5 kW-tal növekedhet. A kompakt felépítésnek és a komplett kivitelnek köszönhetően egyszerűen illeszthető be a fűtési rendszerbe. A készülékre szerelt hőszigetelt burkolat minimális hőveszteséget biztosít. A tartozék hőmérő és a termosztatikus huzatszabályozó teljessé teszi a felszereltséget.
A Hajdu termékek sokoldalúságát mutatja, hogy zárt és nyitott rendszerben is használható; önálló fűtőkészülékként vagy rendszerben is üzemeltethető. A beépített termikus biztonsági hőcserélővel kiépíthető a vegyestüzelésű kazán túlfűtés elleni védelme, egy "hűtőkör", amely áramszünet esetén is megakadályozza a túlmelegedést.
A csöves hőcserélő és vízhűtéses rostély garantálja a magas hatásfokot, az 5mm-es tűztér falvastagság pedig a hosszú élettartamot biztosítja.
E1-24 pelletégő szett (HVK kazánokhoz)A csomag tartalma: pelletégő, égőbetét, vezérlés + szenzorok, adagoló csiga, etetőcső,flex etetőcső, szigetelt kazánajtó. 6-8 mm pellet elégetésére alkalmas.
Az égő teljesen automata üzemű: a külső csiga adagolja a szükséges mennyiségű pelletet az égőfejbe, amely a fűtési igény szerint automatikusan gyújt, teljesítményt szabályoz és kiolt. A berendezést Ön szobatermosztátról is irányíthatja. 
A kazánt indirekt tárolóval összekapcsolva használati melegvíz is előállítható, vagy a tároló akár fűtési puffertároló is lehet. Az E1-24 pelletégő 6–24 kW teljesítményen működtethető. Automatikusan szabályozza magát a beállított nagy és kis teljesítményre a pillanatnyi hőmérsékleteknek megfelelően. Az égő tüzeléstechnikai hatásfoka 94% is lehet. A kazán (ajtócserével) könnyedén, akár percek alatt visszaállítható vegyes tüzelésre.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 578 mm
 • Szélesség: 426 mm
 • Magasság: 1344 mm

Műszaki adatok

 • Névleges hőteljesítmény: 20 kW
 • Hatásfok: >80%
 • Füstcsonk: 160 mm
 • Víztérfogat: 37 dm³
 • Hmv csatlakozás: 2"
 • Maximális üzemi nyomás: 0,25 MPa
 • Súly (kg.): 189

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás

Hajdu

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A HAJDU, mint márka elsősorban korszerű és környezetbarát készülékeket jelent, mint forróvíztároló bojlerek, mosógépek, indirekt (HMV) tárolók, centrifugák, gázkazánok és vízmelegítők. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz