Azonosító: 11297

Hajdu HVK-30 vegyestüzelésű kazán

219.990 Ft
2199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Hajdu HVK típusú vegyestüzelésű kazán típusok, melegvíz üzemű fűtési rendszerekhez lettek kifejlesztve. Alkalmasak családi házak, műhelyek, különböző gazdasági épületek, mezőgazdasági üzemcsarnokok, üvegházak gravitációs és szivattyús fűtésére.
A vegyestüzelésű kazánok szilárd tüzelőanyagok elégetésére készültek, így alkalmasak a fekete és barnaszenek, brikettek, különféle tűzifa, fahulladék, ágnyesedék elégetésére.A gyári teljesítmények fatüzelésű üzem esetén érvényesek, széntüzelés esetén a névleges teljesítmény 5 kW-tal növekedhet. A kompakt felépítésnek és a komplett kivitelnek köszönhetően egyszerűen illeszthető be a fűtési rendszerbe. A készülékre szerelt hőszigetelt burkolat minimális hőveszteséget biztosít. A tartozék hőmérő és a termosztatikus huzatszabályozó teljessé teszi a felszereltséget.
A Hajdu termékek sokoldalúságát mutatja, hogy zárt és nyitott rendszerben is használható; önálló fűtőkészülékként vagy rendszerben is üzemeltethető. A beépített termikus biztonsági hőcserélővel kiépíthető a vegyestüzelésű kazán túlfűtés elleni védelme, egy "hűtőkör", amely áramszünet esetén is megakadályozza a túlmelegedést.
A csöves hőcserélő és vízhűtéses rostély garantálja a magas hatásfokot, az 5mm-es tűztér falvastagság pedig a hosszú élettartamot biztosítja.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 578 mm
  • Szélesség: 526 mm
  • Magasság: 1344 mm

Műszaki adatok

  • Névleges hőteljesítmény: 30 kW
  • Hatásfok: >80%
  • Víztérfogat: 55 dm³
  • Hmv csatlakozás: 2"
  • Maximális üzemi nyomás: 0,25 MPa
  • Súly (kg.): 214

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Hajdu

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A HAJDU, mint márka elsősorban korszerű és környezetbarát készülékeket jelent, mint forróvíztároló bojlerek, mosógépek, indirekt (HMV) tárolók, centrifugák, gázkazánok és vízmelegítők. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz