Azonosító: 11185

Extol légkulcs Twin Hammer 7500 (8865014)

21.030 Ft
210
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
210
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az Extol Premium Twin Hammer 7500 légkulcs segítségével könnyedén és gyorsan csavarozhat. Az 1/2"- os légkulcs nyomatékszabályozóval és irányítóval rendelkezik. Használata sokoldalú, alkalmazható a karosszéria- műhelyektől az autószervizekig.  A légkulcs speciális Twin Hammer (ikerkalapácsos) ütőszerkezettel működik, három fokozattal felszerelt. A Twin Hammer technika nagyobb nyomatékot és kisebb vibrációt eredményez. A légkulcs átlagos levegőfogyasztása 113 l/ perc, maximális levegőfogyasztása 460 l/perc, maximális nyomása 6,3 bar, forgatónyomaték 680 Nm. Tömlőcsatlakozója 1/4". 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Csatlakozó mérete: 1/4"
  • Nyomás: 6,3 bar
  • Súly (kg.): 2.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz