Azonosító: 11080

Gardena Comfort Cut Fűnyíró olló, akkumulátoros (8893-20)

25.990 Ft
259
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
259
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Gardena Comfort Cut akkumulátoros fűnyíró olló a gyep szegélyek pontos és gyors vágására alkalmas. A készülék 8 cm széles késsel ellátott, amellyel fűszegélyt és bukszust formázhat. A kényelmes, dönthető markolat a munka jellegétől függően optimálisan a kéz természetes helyzetéhez igazítható. 
A kézi fűnyíró olló kerekei által megkönnyítik az irányítást. A nagy kapacitású lítium- ion akkumulátor hatékony munkát tesz lehetővé. A cserélhető kések tapadásmentes bevonattal ellátottak, valamint cseréjük nem igényel szerszám használatot, így bármikor átalakítható bokornyíróvá. A fűnyíró ollóhoz akkumulátor töltőt és a biztonságos tárolás érdekében élvédőt szállítunk. 

A készülék használható teleszkópos, forgatható nyéllel, így az akkumulátoros ollók meghosszabbíthatóak a kényelmesebb munkavégzés érdekében. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 121 mm
  • Szélesség: 110 mm
  • Magasság: 387 mm

Műszaki adatok

  • Akkumulátor típusa: Lítium-ion
  • Súly (kg.): 0.9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz