2x SuperShop pont
 

Azonosító: 11047

Gardena Premium Kerti szivattyú előszűrővel, inox 6000/6 (1736-20)

91.900 Ft
82.710 Ft
Megtakarítás: 9.190 Ft
1654
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1654
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Premium Kerti Szivattyú, előszűrővel, inox 6000/6 szívó- és nyomóerejének köszönhetően ideális öntözéshez, nyomásnöveléshez, vezetékes és esővíz, valamint klórtartalmú uszodavíz át- és kiszivattyúzásához. Maximum nyomás 5,5 bar

A hibamentes működést, csakúgy mint a szivattyúzás közben felmerülő problémákat élénk színű LED jelzi. Két kimenete lehetővé teszi két öntözőtartozék egyidejű használatát. A problémamentes üzemeltetés érdekében előszűrővel ellátott. A motor védelméért hővédő kapcsoló felel a túlterhelés ellen. Nemesacél házzal és ötfokozatú hajtóművel rendelkezik. Az ergonomikus és erős kialakítás által időtálló szivattyú lesz az Ön számára. 

Nagy betöltőnyílással rendelkezik, ez is megkönnyíti az első beindítás előtti feltöltést. A stabil, zaj- és rezgés mentes működésről a gumitalpak gondoskodnak. Fagyveszély esetén a szivattyú a vízleeresztő csavar segítségével könnyen vízteleníthető. A kerámiatömítés, valamint a motor és a hajtómű közötti kettős tömítőrendszer biztonságos működést biztosít, és védi a szivattyút a sérüléstől. 

A Gardena szivattyúk nem alkalmasak sós víz, gyúlékony anyagok szállítására.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 495 mm
  • Szélesség: 270 mm
  • Magasság: 360 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítménytényező: 1300 W
  • Védettség: IP X4
  • Max. emelési magasság: 55 m
  • Max. szállítási mennyiség: 6000 l/h
  • Súly (kg.): 13

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz