Azonosító: 11033

Gardena Mikro Drip négyszögesőztető OS 90 (8361-20)

8.190 Ft
db

A Gardena Mikro Drip négyszögesőztető OS 90 kiválóan alkalmas 1- 90 m2 területű gyepfelületek öntözésére. Az öntözési szélesség 0,5- 7 m, valamint a hatótávolság 1,5- 13 m között állítható be, az átfolyó víz mennyisége fokozatmentesen szabályozható. A fúvókák puha műanyagból készültek, amelyből 16 db található a négyszögesőztetőn. A beépített szennyszűrő folyamatos hibamentes működést biztosít. Két hosszabbító csővel (cikkszám: 8363-20) segítségével a négyszögesőztető megemelhető, így a magasabb növények is könnyedén fentről öntözhetőek. 

A talajhoz rögzítést csőtartó tüskével (cikkszám: 8328-20) érheti el. Egy zárósapka található a négyszögesőztető csomagolásában. A szabadalmaztatott "Klikk és kész" - gyors és egyszerű csatlakozórendszer segítségével különösen könnyű egy 13 mm-es (1/2"-os) vezetékcsőhöz csatlakoztatni. Ezzel a csatlakozórendszerrel a csőrendszer egyszerű átépítése is kivitelezhető.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 290 mm
  • Szélesség: 190 mm
  • Magasság: 105 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.27

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz