Azonosító: 10987

Gardena Fali tömlődoboz 15 roll-up (8022-20)

41.900 Ft
419
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
419
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena fali tömlődoboz 15 roll up praktikus kialakítású, falra szerelhető, továbbá 180°-ban elforgatható. A fali tömlődoboz automatikusan visszatekeri a kerti tömlőt egy apró rántás után és 50 cm-ként megállítható. A tömlő hosszúságához igazított beépített acél rugók egyenletes és nagy erejű visszahúzást biztosítanak. A tömlővezető megakadályozza a slag csavarodását és tekeredését. Locsolás után a csatlakozótömlőt az utáncsepegés- gátlóra lehet csatlakoztatni, mely megakadályozza a víz használat utáni kifolyását. Az ergonomikus hordozófogantyú segítségével könnyen levehető és szállítható. 
A készlet tartalmaz 15 m (1/2"-os) tömlőt, 2 m csatlakozótömlőt, locsolófejet, három csapelemet, egy tömlőelemet és egy vízstopos tömlőelemet. A csomagban található a fali tömlődobozhoz tartozó csavarok, tiplik és szerelési segédlet.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 435 mm
  • Szélesség: 235 mm
  • Magasság: 475 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 7.615

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz