Azonosító: 10985

Gardena Tömlőkocsi 100HG (8006-20)

23.790 Ft
237
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
237
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Gardena tömlőkocsi 100HG kiválóan alkalmas nagy kert tulajdonosok számára, mivel a dobra 100 méter 13 mm-es (1/2"), 80 méter 16 mm-es (5/8") vagy 50 méter 19 mm-es (3/4") tömlő csévélhető fel. 
A tömlőtartó feletti tömlővezetőnek köszönhetően a tömlő felcsévélése egyenletesen, szabályosan történik. Speciális stabilitást biztosító támasztólábbal felszerelt, így kisebb a borulás veszélye. 

Praktikus kialakítása, hogy a tolókar testmagassághoz igazítva állítható, így minden használónak kényelmes munkavégzést nyújt. A helytakarékos tárolás érdekében a tekerőkar lehajtható. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévéléskor. A beépített utáncsepegés- gátló megakadályozza a víz kifolyását a tömlőből használat után vagy szállításkor. A szögben álló tömlőcsatlakozónak köszönhetően a tömlő nem törik meg, így folyamatos az átfolyás. A tömlőkocsi bordázott kerekekkel ellátott a könnyű tolás érdekében.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 486 mm
  • Szélesség: 196 mm
  • Magasság: 685 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 4.91

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz