2x SuperShop pont
 

Azonosító: 10904

Gardena MasterControl Öntözőkomputer C 1060 Plus (1864-29)

45.900 Ft
41.310 Ft
Megtakarítás: 4.590 Ft
826
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
826
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena MasterControl Öntözőkomputer C 1060 Plus vízcsapra szerelhető, így létrejön a kert automatikus öntözése. Az egyszerű programozást a jól olvasható, nagy kijelzővel rendelkező kezelőegységen végezheti. A művelet megkönnyítését a 10 nyelven kiválasztható egyértelmű útmutatás teszi lehetővé. A nagy forgatógomb a gyors ellenőrzésért. Napi hat öntözési intervallum is beállítható, melyek hossza 1 perc és 9 óra 59 perc között lehet. Saját igénye szerint választhatja ki az öntözési napokat. A víztakarékos öntözés érdekében eső- és talajnedvesség-érzékelő is csatlakoztatható a készülékhez. A komputer hat különböző öntözőeszköz egymástól független vezérlésére képes az automatikus vízelosztó segítségével. 

Működéséhez egy 9 V- os alkálielem szükséges, amely kb 1 év üzemidőt biztosít. Az öntözőkomputeren beépített elemtöltöttségi- kijelző található, amely mutatja mikor szükséges az elemcsere.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 238 mm
  • Szélesség: 167 mm
  • Magasság: 104 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz