Azonosító: 10838

Gardena Classic Öntözésvezérlés 4030 (1283-37)

21.070 Ft
210
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
210
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Classic Öntözésvezérlés 4030 nagyobb, süllyesztett öntözőrendszerek működtetéséhez alkalmas, mint például a Gardena Sprinklersystem vezérlésére szolgál. A Classic 4030 öntözésvezérléshez használható, akkor ha a vízmennyiség nem elegendő a teljes rendszer egyidejű működtetéséhez. A készülék az egyes területek eltérő vízigényének megfelelően öntözőkörönként különböző öntözési időtartammal dolgozik, amivel egyedi, optimális öntözést tesz lehetővé. 

A Classic 4030 öntözésvezérlőhöz legfeljebb négy 24 V-os öntözőszelep (cikkszám: 1278-20) csatlakoztatható. A rugalmas öntözésprogramozás érdekében szelepenként akár három különböző program is megadható. Egyedileg kiválaszthatók az öntözési napok és ciklusok, 1 perc és 3 óra 59 perc közötti öntözési idő adható meg, és ez központilag módosítható. Az öntözés akár kézi vezerléssel is azonnal bekapcsolható. A nagy kijelző segítségével egyszerű a programozás, amely az útmutatást is megjeleníti. A főcsatornán keresztül GARDENA szivattyúrelé (cikkszám: 1273-20) csatlakoztatható, amellyel alternatív vízforrásként egy szivattyút lehet vezérelni. Az öntözésvezérlés kizárólag csak beltéren illetve esővédett helyen rögzíthető fel. 

Az öntözésvezérlés működtetéséhez 230 V feszültség szükséges, valamint áramszünet esetén egy darab 9 V- os alkálielem biztosítja az üzemeltetést. A víztakarékos működés érdekében talajnedvesség érzékelő és esőérzékelő is csatlakoztatható a készülékhez. 
Az elem nincs mellékelve a csomagolásban.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 208 mm
  • Szélesség: 67 mm
  • Magasság: 225 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz