2x SuperShop pont
 

Azonosító: 10833

Gardena Comfort Öntözésvezérlés, moduláris 4040 (1276-27)

43.990 Ft
39.591 Ft
Megtakarítás: 4.399 Ft
790
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
790
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Comfort Öntözésvezérlés, moduláris 4040 nagyobb, süllyesztett öntözőrendszerek vezérlésére szolgál. Például a Gardena Sprinklersystem. A moduláris öntözésvezérlés használata akkor ideális, ha a vízmennyiség nem elegendő a teljes rendszer egyidejű működtetésére. A készülék az egyes területek eltérő vízigényének megfelelően öntözőkörönként különböző öntözési időtartammal dolgozik, amivel egyedi, optimális öntözést tesz lehetővé.

A Comfort 4040 moduláris öntözésvezérlőhöz négy 24 V-os öntözőszelep (cikkszám: 1278-20) csatlakoztatható. Comfort 2040 kiegészítő modul (cikkszám: 1277-20) használatával ez a szám 12-ig növelhető. A rugalmas öntözésprogramozás érdekében szelepenként akár négy különböző program is megadható. Tetszés szerint kiválaszthatók az öntözési napok és ciklusok, 1 perc és 4 óra 59 perc közötti öntözési idő adható meg. Az öntözés akár kézi vezérléssel azonnal bekapcsolható. A programozásban segítséget nyújt az útmutató. 

A főcsatornán keresztül Gardena szivattyúrelé (cikkszám: 1273-20) csatlakoztatható, amellyel alternatív vízforrásként egy szivattyút lehet vezérelni. Az öntözésvezérlés működtetéséhez 230 V feszültség szükséges, valamint áramszünet esetén egy darab 9 V- os alkálielem biztosítja a működést. A víztakarékos működés érdekében talajnedvesség érzékelő és esőérzékelő is csatlakoztatható a készülékhez. 
Az elem nincs mellékelve a csomagolásban.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 180 mm
  • Szélesség: 65 mm
  • Magasság: 225 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.275

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz