3x SuperShop pont
 

Azonosító: 10698

Gardena Elektromos Mélyszellőztető EVC 1000 (4068-20)

57.900 Ft
1737
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1737
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Gardena EVC 1000 elektromos mélyszellőztető 1000 W teljesítménnyel dolgozik 30 cm-es munkaszélességben. A kések egymáshoz képest eltolt rendezésűek, amelyek speciálisan edzett, horgonyzott acélból készültek. A kések behatolási mélysége 3 pozícióban állítható, amelyet az állítókar segítségével szabályozhat. 
Az elektromos mélyszellőztető néhány milliméterre hatolva a talajba, tartósan szünteti meg a mohát, eltávolítja a gyomot és az elfilcesedett füvet, így javítva a gyep levegő-, víz és tápanyagfelvételét. Ezt a folyamatot tavasszal és ősszel egyszer ajánlatos elvégezni. 
A PowerPlus motor erős, így 600 m2 gyepfelületet is képes megmunkálni. A speciális bordázatú, nagy kerekek megkönnyítik az irányítást és jól tapadnak a füvön. Az ergonomikusan kialakított tolókengyel kényelmes kapcsolóval van ellátva, így a készülék könnyen tolható. A tolókar visszahajtható, ez által a tárolás és a szállítás helytakarékos lesz. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1000 W
  • Elektromos
  • Vágási magasság beállításai: 3
  • Puha markolat
  • Munkaszélesség: 30 cm
  • Áramellátás: Hálózati
  • Súly (kg.): 10.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz