Azonosító: 10572

Bosch GLL 2-15+ BM3 keresztvonalas lézer (0601063702)

72.590 Ft
725
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
725
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GLL 2-15+ BM3 keresztvonalas beltéri lézer egyszerre vetíti ki a vízszintes és a függőleges lézervonalat. A ferde vonalakhoz beállítható a lézeres szálkereszt. ​Önszintező ± 4° tartományban. A környezet világosságától függően, maximum 10 méterig jó a lézervonal láthatósága. A vonallézer egyszerűen kezelhető (egy kapcsolóval), mégis professzionális a   szintezési precizitása. A fali tartó lehetővé teszi a műszer sokoldalú rögzítését. Kicsi és könnyű, egyszerűen szállítható, mindig kéznél van. Tartozékként szállítjuk hozzá a 3 x 1,5-V-LR6 (AA) akkumulátorokat, céltáblát, fali tartót és a szerszám koffert. 
A Bosch GLL 2-15+ BM3 keresztvonalas beltéri lézer kiválóan használható pl: hideg burkolásnál, szegélyek gyors és egyenes beállítására.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 80 mm
 • Szélesség: 42 mm
 • Magasság: 96 mm

Műszaki adatok

 • Lézerdióda: 635 nm, < 1 mW
 • Energiaellátás: Elemes
 • Lézerosztály: 2
 • Mérési pontosság: 0,3 mm/m
 • Állványmenet: 1/4", 5/8"
 • Tulajdonságok: Munkaterület 10 m 
  Önszintezési tartomány ± 4° 
  IP 5X por és fröccsenő víz elleni védelem 
  Üzemidő, maximum 15 óra   
  Kivetítés 2 vonal
 • Súly (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Alkalmazási területek: Kereszt- és vonallézer profiknak

Tartalma

 • Csomag tartalma: 3 x 1,5-V-LR6 (AA) Céltábla Falitartó BM 3 Szerszámkoffer

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz