2x SuperShop pont
 

Azonosító: 10517

Bosch GSR 1000 akkus fúrócsavarozó kofferben (06019F4020)

35.760 Ft
17.460 Ft
Megtakarítás: 18.300 Ft
348
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
348
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A GSR 1000 akkus fúrócsavarozó egy nagyon könnyű, de mégis erőteljes készülék, 15/6 Nm nyomatékkal képes dolgozni. Az akku tápfeszültsége 10.8 V, kapacitása 1.5 Ah, töltési ideje 60 perc. Elektronikus cellavédelem felel a beépített akkumulátor hosszú élettartamáért, megakadályozza a túlterhelést, túlmelegedést és mélykisülést. Egykezes, 6 mm- es tokmány befogás. 
A 3 LED-es töltöttség kijelző pontosan mutatja az akkumulátor töltöttségi állapotát. LED világítással ellátott, így a sötét munkaterületeken is dolgozhat. Az indítórendszer változtatható sebességű az egyszerű szabályozás érdekében. A sorozatos és precíz csavarozást elősegíti a motorfék funkció.  Ergonomikus kialakításának köszönhetően jó fogást és fáradtságmentes munkavégzést biztosít. 
A fúrócsavarozó hordozható kofferban szállítva. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Akkumulátor
  • Akkufeszültség: 10,8 V
  • Üresjárati fordulatszám: 0-700 rpm
  • Maximális forgatónyomaték: 15/ 6 Nm
  • Akkukapacitás: 1,5 Ah
  • Max. furat-Ø fában: 16 mm
  • Súly (kg.): 0.9
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Csomag tartalma:

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz