Azonosító: 10500

Skil fúrócsavarozó, automata adagolós 6940 MK (F0156940MK)

65.300 Ft
653
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
653
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil automata adagolós fúrócsavarozó 520 W teljesítményű motorral felszerelt. Könnyű és kompakt csavarozógép, melynek csavarozási kapacitása 6 mm, maximális forgatónyomatéka 10 Nm, üresjárat sebesség 0- 4500 fordulat/ perc. Ergonomikus markolata puha, csúszásmentes bevonattal ellátott, így biztos fogást és pontosabb munkát végezhet. A nagy méretű, állítható sebességkapcsoló rögzíthető a folyamatos munkavégzés érdekében. A fúrócsavarozó további előnyei, hogy kézi rögzítőszíjjal és övcsiptetővel felszerelt. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 520 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0-4500 fordulat/perc
 • Maximális forgatónyomaték: 10 Nm
 • Csavar átmérő: 6 mm
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 2

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Vászontáska
  „Auto-Feed” csavarozó feltét
  2 x PH bit (176 mm)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz