Azonosító: 10497

Skil Orrfűrész 0788 AA (F0150788AA)

22.500 Ft
225
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
225
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége 2017.02.16.-19.-ig! Vásároljon 5.000 Ft felett és ingyen szállítjuk ki Önnek a csomagját! Ajánlatunk 2016.02.19. 23:45-ig érvényes! 

Skil 0788 AA orrfűrész 350 watt teljesítményű, kompakt kialakítású és kis súlyú ( 1,5 kg), így barkácsolók számára és otthoni használatra is tökéletes választás. Akár 80 mm átmérőjű faágak levágására is képes a 150 mm hosszú késhossz segítségével. A fűrészlap csere egyszerű a "CLIC" rendszer által, szerszám nélküli cserét biztosít. A fűrészlap sebessége 2350 löket/ perc. Lökethossz 18 mm. Az orrfűrész kompatibilis az univerzális szablyafűrészekkel. A biztonságos munkavégzés érdekében kábelfeszítővel felszerelt. Ergonomikusan kialakított markolata puha borítással ellátott, így biztos fogást és pontosabb munkát érhet el. 


Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 350 W
 • Lökethossz: 18 mm
 • Vágási mélység fában: 80 mm
 • Súly (kg.): 1.5
 • Gép súlya (kg.): 1.5

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Fűrészlap (2x)
  Skil tárolósín modul

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz