Azonosító: 10462

Gorenje vízforraló K17G

14.200 Ft
142
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A Gorenje K17G vízforraló űrtartalma 1,7 liter. Maximális teljesítménye 2200 W. Rozsdamentes acél színének, egyedi kinézetének köszönhetően igazán különleges darabja lehet konyhájának. 
A vízforraló magassága 23,8 cm, szélessége 21,8 cm, míg hossza 16,4 cm. Az alapzaton 360°-ban körbeforgatható és kivehető. A hőfokot, termosztát segítségével szabályozhatja. Kapcsolója kék fénnyel világít. A forráspontot is jelzi Önnek a készülék. A vízforraló automatikus kikapcsolás, valamint túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezek.  

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom: 1.7 l
  • Hosszúság: 164 mm
  • Szélesség: 218 mm
  • Magasság: 238 mm

Műszaki adatok

  • Csatlakoztatási teljesítmény: 2200 W
  • Szín: Rozsdamentes acél
  • Teljesítmény: 2200 W
  • Súly (kg.): 1.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést.A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken.A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között.Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz