Azonosító: 10400

Skil Gyalu 1570MA (F0151570MA)

66.830 Ft
53.464 Ft
Megtakarítás: 13.366 Ft
1068
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1068
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil 1570 MA nagy teljesítményű, 900 wattos gyalu különböző fafelületek gyalulásához, sarkozásához és hornyolásához. A rugós támaszték által a szerszámot biztonságosan teheti le, így az élekben vagy a munkadarabokban nem tesz kárt. A TCT gyalukések megfordíthatók a sima kidolgozás és a hosszú élettartam érdekében. 
A nagy mélységbeállító gomb kiegészítő első fogantyúként is használható az optimális irányításért. A jó minőségű, alumínium talp biztosítja a precíz munkavégzést. A 4 V- horony az alumíniumtalpban a könnyebb sarkozást teszi lehetővé. Beépített kulcstárolási lehetőség. Jobb és bal oldali forgácsnyílással. A gyalu porelszívó funkcióval, a porgyűjtő csatlakozó illeszkedik a legtöbb szabványos háztartási porszívóhoz. Az ergonomikus kialakítású markolat puha borítással ellátott, így biztos és kényelmes fogást biztosít. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 900 W
 • Üresjárati fordulatszám: 16.000 fordulat/perc
 • Gyalulási szélesség: 82 mm
 • Gyalulási mélység: 0 - 3 mm
 • Illesztési mélység: 0- 15 mm
 • Talplemez: Alumínium
 • Súly (kg.): 3.7
 • Gép súlya (kg.): 3.7

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Vászontáska
  Párhuzamvezető
  Illesztési mélységbeállító
  Kulcs
  Porzsák
  Adapter porszívóhoz

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz