Azonosító: 10370

Skil Szablyafűrész 4950 MA (F0154950MA)

42.600 Ft
426
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
426
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Skil 4950 MA 1050 W- os szablyafűrész 28 mm- es lökethosszal ideális a nehéz fűrészelési munkákhoz, mint például bontásnál, metszésnél és favágásnál. A sebesség- előbeállítás többféle anyag vágását teszi lehetővé. A VRS rendszer által kevesebb rezgést bocsájt ki a szablyafűrész, így könnyű tartást és hosszan tartó munkavégzést biztosít. 
A szablyafűrész bekapcsolásjelzője mutatja, hogy a szerszám készen áll a használatra. A fűrészlap szerszám nélkül cserélhető. Puha markolat biztosítja a kényelmes fogást. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1050 W
 • Löketszám üresjáratnál: Fűrészlap sebessége 800 - 2.700 löket/perc
 • Lökethossz: 28 mm
 • Vágási mélység fában: 180 mm
 • Vágási mélység acélban: 20 mm
 • Vágási mélység alumíniumban: 30 mm
 • Súly (kg.): 3.7
 • Gép súlya (kg.): 3.7

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Vászontáska
  Fűrészlap 
  Hatszögletű kulcs

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz