Azonosító: 10366

Skil Szúrófűrész 4800MA (F0154800MA)

26.990 Ft
269
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
269
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Skil 4800MA szúrófűrész 710 watt teljesítményű, kompakt kialakítású és kis súlyú (2.3 kg), így a barkácsolóknak kiválóan használható. A fokozatmentesen beállítható sebesség- előválasztó szabályozás precíz vágást biztosít a különböző anyagokba, mint például fában, alumíniumban és acélban. A gyorsabb vágás érdekében 0+ 4 vibrációs beállítással rendelkezik. A nagyobb fűrészlapvezető előnye, hogy szilárdan rögzíti a fűrészlapot ívelt és döntött fűrészelésnél is. A hengeres markolat, valamint a bal+ jobb kapcsolóállás könnyed irányítást biztosít. A minimális rezgés pontosabb munkát eredményez kevesebb fáradtsággal. A dekopírfűrész fúvószerkezete tisztán tartja, a szpotlámpa pedig jól láthatóvá teszi a vágási vonalat, így tökéletesítve a munkafolyamatot. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 710 W
 • Löketszám üresjáratnál: Fűrészlap sebessége 800 - 3.000 löket/perc
 • Feszültség és frekvencia: 220-240 V / 50-60 Hz
 • Lökethossz: 23 mm
 • Vágási mélység fában: 100 mm
 • Vágási mélység acélban: 8 mm
 • Vágási mélység alumíniumban: 20 mm
 • Súly (kg.): 2.3
 • Gép súlya (kg.): 2.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Vászontáska 
  Hatszögletű kulcs 
  Adapter porszívóhoz

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz