Azonosító: 10320

Skil Rezgőcsiszoló 7381 MA (F0157381MA)

32.000 Ft
320
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
320
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil 7381MA rezgőcsiszoló 300 W teljesítménnyel és 12000-22000 / perc csiszolómozgással teszi lehetővé a gyors és pontos munkavégzést. Kis súlya és ergonomikus kialakítású puha markolata biztosítja a kényelmes használatot. A rezgőcsiszoló zaj- és vibrációs szintje alacsony. Beépített porelszívás és porszűrő rendszerrel a tisztább munkavégzés érdekében. A papírlyukasztó bármilyen csiszolópapírral lehetővé teszi a porelszívást. A papírrögzítés tépőzáras vagy szorítókapcsos rendszerrel működik. A csiszolótalp alumíniumból készült. A golyóscsapágyak porvédettek, ez által hosszabb élettartamú a rezgőcsiszoló. 
Vászon táskában szállítva. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 300 W
 • Rezgési átmérő: 2 mm
 • Beszorítható csiszolólap, szélesség: 115 mm
 • Beszorítható csiszolólap, hosszúság: 280 mm
 • Tépőzáras csiszolólap, szélesség: 115 mm
 • Tépőzáras csiszolólap, hosszúság: 230 mm
 • Súly (kg.): 2.3
 • Gép súlya (kg.): 2.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Vászontáska
  Portartály
  Adapter porszívóhoz
  3 csiszolólap
  Papírlyukasztó

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz