Azonosító: 10306

Bosch PWS 650 sarokcsiszoló (0603411021)

14.840 Ft
148
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
148
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Bosch PWS 650 sarokcsiszoló 650 W teljesítményű, 11000 ford/ perc üresjárat fordulatszámú és hálózati áramról működtethető. A csiszolókorong átmérője 115 mm, gép súlya 1,4 kg.
A fogantyú mindkét oldalra felszerelhető, így saját igényei szerint állíthatja be azt. A tengelyreteszelés által a tárcsa csere egyszerű és szerszám használat sem szükséges hozzá. Porvédelmi rendszerrel ellátott, tehát a csiszolásból vagy vágásból adódó por nem ülepszik le a golyóscsapágyon. A porvédelmi rendszer meghosszabbítja a termék élettartamát. A védőburkolat állítás szerszám nélkül egyszerű és biztonságos. 
A sarokcsiszoló használható csempék, fémek, betonelemeke méretre szabásához, vágásához és csiszolásához.
A csomagolás tartalmazza a fogantyút, szikravédőt és kulcsot. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 650 W
  • Leadott teljesítmény: 400 W
  • Üresjárati fordulatszám: 11.000 ford/perc
  • Csiszolókorong átmérő: 115 mm
  • Súly (kg.): 1.4
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz