Azonosító: 10256

Skil Multicsiszoló 7220AC (F0157220AC)

26.400 Ft
264
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
264
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Skil multicsiszoló F0157220AC 250 W teljesítménnyel és 125 mm csiszolókorong átmérővel dolgozik. Csiszolás mozdulatok 19000-26000/ perc. A teljes csiszolófelület 151 x 102 mm, a forgatható deltafej méret 92 mm. A delta csúcs háromszögletű habosított része a használati idő meghosszabbítása érdekében megfordítható. 
A multicsiszoló 3 szerszám kombinációja egyben: rezgőcsiszoló, delta csiszoló és excentercsiszoló munkákhoz alkalmazható. Az ergonomikus markolat biztosítja a kétkezes irányítást és az optimális fogást bármilyen alkalmazásánál. Két sebességfokozattal rendelkezik. Egyszerű és gyors tépőzáras papírcsere. 
Beépített porszívóadapterrel és porgyűjtővel felszerelt. A készülékhez csatlakoztatható többfunkciós alátétpárna, amely a nagy felületek és nehezen hozzáférhető helyek csiszolásához ajánlott. A csiszolópárna- fékező lehetővé teszi a kíméletes, karcolásmentes csiszolást. 
Egyaránt csiszolhat és polírozhat a multicsiszoló készülékkel. 
Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 250 W
 • Csiszolókorong átmérő: 125 mm
 • Rezgési átmérő: 2,0 mm
 • Súly (kg.): 1.5
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Kerek alátétpárna​
  Sarkos alátétpárna
  Csiszolólapok (Kerek, sarkos)
  Porszűrő doboz 
  Hordozó táska 

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz