Azonosító: 10251

Dometic MaCave abszorpciós érlelő borhűtő A192G

912.190 Ft
9121
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
9121
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Dometic MaCave abszorpciós érlelő borhűtő A192G. Egy igazán mutatós, egyedi darab, mely éttermekben, hotelekben, de akár otthonában is megállja a helyét.

Sok borfajtának évek szükségesek a tökéletes beéréshez, melynek feltételei a nyugalom, sötétség, hűvös hőmérséklet, valamint a magas páratartalom.
A Dometic, erre fejlesztette ki abszorpciós érlelő borhűtőszekrényét, mely vibráció mentes működéssel és a bor érleléséhez szükséges tárolási funkciókkal rendelkezik. Ismerősei, barátai, vendégei el lesznek ragadtatva, a tökéletes hőmérsékleten felszolgált bor ízétől. Ideális a borok közép és hosszú távú tárolására. 2 darab rögzített, valamint 3 kihúzható és 1 alsó polcokkal ellátott. 192 palack fér el benne, az alapfelszereltségű polcokkal. A szekrénytest fából készült. Az érlelő borhűtő adaptív páratartalma 60-85%. Aktív szénszűrővel felszerelt. A készülék ajtaja 3 rétegű UV védett üvegajtóval, rozsdamentes acél kerettel és zárral rendelkezik. 

Szabadon állóként üzemeltetheti az A192G borhűtőt, mely abszorpciós rendszerének köszönhetően nincs benne forgóalkatrész, teljesen zajtalan, így a lakás bármely pontján elhelyezheti. Magassága 174,5 cm, szélessége 59,3 cm, míg hossza 75 cm. A digitális kijelző, valamint az elektronikus termosztát segítségével könnyedén beállíthatja a 8°C és 18°C közötti belső hőmérsékletet, valamint alacsony külső hőfok esetében, hőmérséklet kompenzáló funkcióval felszerelt.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 750 mm
  • Szélesség: 593 mm
  • Magasság: 1745 mm

Műszaki adatok

  • Üzemmód 230V
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Színe: ezüst, fekete
  • Ajtó anyaga: Üveg, rozsdamentes acél
  • Elhelyezés: Szabadonálló

Dometic

Dometic egy vevőorientált, világszerte vezető piaci pozícóban lévő cég a szabadidős termékek terén a lakókocsik, lakóautók és tengerhajózási iparágakban. A Dometic a légkondicionálók, hűtőszekrények, árnyékoló ponyvák, főzőberendezések, szaniter rendszerek, világítás, nyílászárók és más berendezések teljes választékát nyújtja, amelyek a lakástól távol töltött szabadidőt komfortosabbá, kényelmesebbé teszik. A Dometic speciális felhasználási célra is gyárt hűtőszekrényeket: szállodai szobákhoz és irodákhoz valamint egészségügyi termékek és bor tárolásához.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz