Azonosító: 09927

Skil Szúrófűrész 4381AA (F0154381AA)

17.600 Ft
176
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
176
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil 4381AA szúrófűrész kompakt kialakítású és kis súlyú, így a barkácsolóknak kiválóan használható. A fokozatmentesen beállítható sebesség- előválasztó szabályozás precíz vágást biztosít a különböző anyagokba, mint például fában, alumíniumban és acélban. T- és U- befogású szúrófűrészlapokkal működik. Az állítható alumínium talppal egyszerűen vághat 15°-os, 30°-os és 45°-os szögben is. A dekopírfűrész fúvószerkezete tisztán tartja a vágási vonalat, így egyszerűsíti a munkafolyamatot. A nagy méretű, kétoldali kapcsoló rögíztőgombbal felszerelt a folyamatos és kényelmes használat érdekében. 
Továbbá rendelkezik még beépített porszívóadapterrel, kábelcsiptetővel az egyszerű tárolás érdekében, normál és turbó fűrészelési üzemmóddal. Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 500 W
 • Löketszám üresjáratnál: Fűrészlap sebessége 800 - 3.000 löket/perc
 • Feszültség és frekvencia: 220-240 V / 50-60 Hz
 • Lökethossz: 20 mm
 • Vágási mélység fában: 75 mm
 • Vágási mélység acélban: 4 mm
 • Vágási mélység alumíniumban: 12 mm
 • Súly (kg.): 2.1
 • Gép súlya (kg.): 2.1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Hatszögletű kulcs

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz